Hurtownia gastronomiczna

kuchniaW profesjonalnej kuchni bardzo ważne jest wyposażenie. Wszystko, co najlepsze można znaleźć w hurtowni hybryda-gastro.pl. Oferta obejmuje nie tylko zakup, ale również montaż oraz serwis poszczególnych urządzeń. Dzięki atrakcyjnym i konkurencyjnym cenom każdy przedsiębiorca będzie w stanie w pełni wyposażyć swój lokal we wszystko, co jest najważniejsze.

Zmywarki podblatowe

Zmywarki podblatowe to doskonałe rozwiązanie dla lokali gastronomicznych o niewielkim metrażu, w których ilość posiłków w menu nie przekracza 100. W takim przypadku nie ma konieczności inwestowania w bardzo drogi sprzęt kapturowy, bowiem taka zmywarka sprawdzi się idealnie. Nowoczesne urządzenia są bardzo inteligentne dzięki zastosowaniu odpowiednich technologii, przez co bardzo dobrze radzą sobie z każdym typem zabrudzeń, nie niszcząc przy tym nawet tych najbardziej delikatnych naczyń.

Grille gastronomiczne

Grille gastronomiczne w każdym lokalu znajdą szerokie zastosowanie. Idealnie sprawdzą się nie tylko przy przygotowywaniu mięs, ale również warzyw czy pieczywa. Ergonomiczny kształt ułatwia ich czyszczenie, co dla zachowania higieny przygotowywanych posiłków jest bardzo ważne. Co ważne, przygotowywanie potraw przy pomocy grilla gastronomicznego jest nie tylko szybkie, ale również nie wymaga użycia dużej ilości tłuszczu.

Taborety gastronomiczne

Taborety gastronomiczne to urządzenia, bez których nie może się obejść żadna profesjonalna kuchnia. Choć ich zasada działania jest analogiczna do tradycyjnych kuchenek gazowych, to jednak przy ich zastosowaniu powstające potrawy zyskują wiele ciekawych walorów smakowych. Taborety gastronomiczne dostępne są w dwóch wersjach – gazowej oraz elektrycznej. W zależności od potrzeb lokalu można wybrać wersję z jednym lub dwoma palnikami, co pozwoli na jednoczesne przygotowanie jeszcze większej ilości potraw.

Piece elektryczne gastronomiczne

Piece elektryczne gastronomiczne to urządzenia niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni. Dzięki nim możliwe jest szybkie przygotowywanie nawet dużej ilości potraw. Bez wątpienia ich ogromnym atutem jest prosta obsługa i łatwość czyszczenia. Szczególnie to ostatnie jest bardzo ważne dla zachowania higieny (a tym samym bezpieczeństwa) przygotowywanych potraw. Piece wykonane są z materiałów najwyższej jakości, przeznaczonych do bezpośredniego kontaktu z żywnością.

Piece konwekcyjno-parowe

Piece konwekcyjno-parowe w profesjonalnej kuchni sprawdzą się znacznie lepiej niż tradycyjne, przede wszystkim ze względu na duże możliwości zastosowania. Sprawdzą się nie tylko przy pieczeniu, ale również blanszowaniu czy gotowaniu. Piece są nie tylko solidne, ale również bardzo łatwe w obsłudze.


HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK

https://hybryda-gastro.pl
TEL: 32 418-72-55
E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl

NIP: 6312312497, REGON: 241677598
ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

10 − 2 =