Lekkie chrupki

Chipsy błonnikowe to pyszna i chrupiąca przekąska o wysokiej Chrupki błonnikowezawartości błonnika pokarmowego. Wyjątkowe połączenie lekkich chipsów z intensywnym, ostrym i aromatycznym smakiem czosnku. Poręczne opakowanie chipsów idealnie mieści się w torebce, w tornistrze, w plecaku, jako smaczna i wartościowa przekąska do pracy, do szkoły, w domu i na wycieczce.

Skład chrupek: pełnoziarnista kukurydza popcornowa (76,6 %), posypka o smaku czosnku [maltodekstryna, czosnek suszony (25%), sól, mleko w proszku, ekstrakt z drożdży, naturalny aromat czosnku, ekstrakt czosnku], oliwa z wytłoczyn oliwek.

Chrupki są doskonałą alternatywą dla wszystkich osób lubiących chipsy czy orzeszki w panierce, które niestety są bogate w puste kalorie i niezdrowe. Chrupki mają mocny i intensywny smak, różnią się tym od innych błonnikowych produktów, które przeważnie są bezsmakowe i przez to ich jedzenie dalekie jest od przyjemności.

Comments are closed.